29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeanca Anamaria Berdilă va juca pentru campioana Azerbaidjanului în CEV Cup
Gălăţeanca Anamaria Berdilă va juca pentru campioana Azerbaidjanului în CEV Cup

O veste extraordinară pentru iubitorii sportului gălăţean şi naţional ne-a parvenit în weekend! Voleibalista gălăţeancă, Anamaria Berdilă, 30 ani, 179 cm, care în ultimul sezon a jucat la Ştiinţa Bacău, a reuşit un transfer de senzaţie la titrata echipă din Azerbaidjan, Azerrail Baku. Formaţia azeră, care are un palmares impresionant, cu şapte titluri şi o cupă naţională, va juca în sezonul 2023-2024 în CEV Cup.
„Am primit oferta celor de la Azerrail cu braţele deschise, am simţit categoric apartenţa faţă de acest grup şi de această ţară când am ajuns. Am întâmpinat condiţii ideale de lucru, un staff tehnic pregătit şi profesionist din partea căruia simt apreciere şi respect faţă de mine ca om şi jucător. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea oferită şi mă bucur din plin să experimentez o altă mentalitate asupra voleiului (având un antrenor turc), un campionat nou şi participarea în cupa europeană. Îmi propun să excelez în acest campionat, să îmi pun în evidenţă calitatea de jucator, tot ce am acumulat pe parcursul carierei, să reprezint România, să ne atingem obiectivele ca echipă şi nu în ultimul rând să formez legături de suflet cu oameni de calitate. Atmosfera la echipă este fantastică datorită antrenorului care pune accent enorm pe mentalul nostru şi pe latura emoţională, impunându-ne categoric un obiectiv general: «support each other and better than yesterday»”, a declarat Anamaria Berdilă.
Anamaria are un CV impresionat cu selecţii la echipele Naţionale ale României de junioare şi senioare, titluri de campioană naţională, primul la doar 17 ani cu CSU Metal şi alte două cu Volei Alba Blaj, Cupe ale României şi Supercupa.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite