02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul şi-a ales Consiliul Director
SC Oţelul şi-a ales Consiliul Director

Adunarea Generală Extraordinară a ACS Suporter Club Oţelul Galaţi s-a întrunit marţi, 02 aprilie 2024, şi a hotărât, conform unui comunicat oficial: "Alegerea Preşedintelui Consiliului Director Interimar în persoana domnului Cristian Marian Munteanu; Alegerea Vicepreşedintelui Consiliului Director Interimar în persoana domnului Cristian Dăuceanu; Alegerea Secretarului Consiliului Director Interimar în persoana domnului Mihai Viorel Duda".

Aceştia au fost aleşi cu unanimitate de voturi de cei prezenţi. Mandatele sunt interimare, pentru o perioadă de 3 luni. Principalul obiectiv al Consiliului Director Interimar este organizarea de alegeri pentru stabilirea Consiliului Director al ACS Suporter Club Oţelul Galaţi cu puteri depline. Pe perioada exercitării funcţiei de preşedinte al Consiliului Director Interimar, Cristian Marian Munteanu (foto ) îşi suspendă mandatul de manager general.

Sursele noastre ne-au precizat unele subiecte de interes care s-au discutat la capitolul Diverse de pe ordinea de zi. Astfel, noul preşedinte interimar a precizat faptul că SC Oţelul a depus la LPF dosarul pentru obţinerea licenţei profesioniste pentru prezenţa în sezonul 2024-2025 în Superligă, dar şi pentru cupele europene. Un punct fiebinte care influenţează activitatea clubului rămâne situaţia financiară. Din câte se pare, jucătorii nu mai au restanţe salariale, deşi, sponsorul principal nu şi-a onorat deocamdată toate obligaţiile din contractul de sponsorizare.

Citeşte şi Oţelul revine la Craiova pentru calificarea în semifinalele Cupei României


Articole înrudite