28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea a câştigat în premieră Cupa de Iarnă Nicolae Rainea
Unirea Braniştea a câştigat în premieră Cupa de Iarnă Nicolae Rainea

Cea de-a noua ediţie a Cupei de Iarnă Nicolae Rainea, competiţie organizată foarte bine de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Galaţi, care a adunat la start 18 echipe: 10 din Liga a 4-a şi 8 din Liga a 5-a s-a încheiat duminică. Sala de sport de la Şcoala Gimnazială 28 a găzduit în premieră turneul final cu participarea câştigătoarelor zonale: Gloria Iveşti, Voinţa Cudalbi, Unirea Braniştea şi Quantum Galaţi. Calculele hârtiei au fost respectate şi trofeul a fost câştigat de liderul din Liga a 4-a, Unirea Braniştea.
Clasamentul final: 1. Unirea Braniştea 9 puncte, antrenori: Ionuţ Niculcea şi Ovidiu Lupu: 4-1 cu Gloria Iveşti, 8-2 cu Quantum Galaţi şi 13-3 cu Voinţa Cudalbi; 2. Gloria Iveşti 4 puncte: 7-1 cu Voinţa Cudalbi şi 3-3 cu Quantum; 3. Voinţa Cudalbi 3 p: 3-0 cu Quantum; 4. Quantum 1 p.
La festivitatea de premiere, care a fost oficiată de Lucia Rainea, soţia regretatului Nicolae Rainea şi preşedintele AJF Galaţi, Liviu Ciubotariu au fost acordate şi premiile speciale: MVP a fost desemnat Gicu Iordache, de la Gloria Iveşti; Ionuţ Ciotîrcă 6 goluri, de la Unirea Braniştea, golgeterul competiţiei, iar Alexandru Vlasie, de la Unirea Braniştea, cel mai bun portar.


Articole înrudite