01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United şi-a pierdut căpitanul, dar l-a transferat pe golgeterul Ligii 1
United şi-a pierdut căpitanul, dar l-a transferat pe golgeterul Ligii 1

Chiar dacă „tigrii” se află într-o binemeritată vacanţă după ce au cucerit cel de-al doilea titlu consecutiv de campioni naţionali şi al treilea din istorie, conducerea United fixează lotul pentru sezonul 2023-2024. Internaţionalul Daniel Araujo, o piesă importantă pentru angrenajul trupei lui Florin Ignat, a semnat prelungirea contractului.
Campioana României a parafat primul transfer: Iulian Cojocaru, 23 ani, golgeterul Ligii 1, internaţional moldovean, care revine la echipa unde s-a format după un periplu de două sezoane la Autobergamo Deva. „Revin cu mare drag la United pentru a lupta pentru toate trofeele şi ca să ne batem cu marile forţe în UEFA Futsal Champions League”, a declarat internaţionalul moldovean la revenirea la Galaţi.
O veste şi la capitolul plecări: unul dintre cei mai longevivi jucători şi căpitanul campioanei României, Constantin Burdujel a decis să se întoarcă acasă la Chişinău. „Burdu” a petrecut nouă ani la United Galaţi, timp în care a cucerit trei titluri de CAMPIONI, o CUPĂ a României, două SUPERCUPE şi trei ani la rând în UEFA Futsal Champions League. Respect, Căpitane!


Articole înrudite