A murit la spital după ce a fost bătută crunt şi violată în toaleta bisericii

Miercuri, 11 Aprilie 2018 15:34
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Un caz de o cruzime înfiorătoare a avut loc în zilele Paştelui la Iveşti. O bătrână de 82 de ani, care ajuta la biserică şi era cunoscută a fi foarte evlavioasă, a fost bătută, apoi violată în toaleta bisericii.
"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă împotriva unui inculpat în vârstă de 24 de ani din localitatea Iveşti, care la momentul prezentării în instanţă era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă la omor calificat şi o infracţiune de viol. Infracţiunile se reţin a fi fost comise pe 08 aprilie, în jurul orelor 11:30, când inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată până în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, unde în scopul de a întreţine raporturi sexuale cu aceasta i-a aplicat multiple lovituri de pumn în zone vitale, cât şi în diferite zone ale corpului, după care, profitând de starea în care adusese persoana vătămată, a violat-o. Actul medico-legal arată că inculpatul a manifestat o ferocitate deosebită în aplicarea loviturilor asupra persoanei vătămate. Sunt lovituri de pumn aplicate în zona feţei, în zona frontală, în zona pieptului, are fracturi costale. În momentul în care a fost internată era deja în stare de comă", a precizat Liliana Istrate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.
Victima a decedat ulterior la Spitalul de Urgenţă Galaţi. "Pacienta în vârstă de 82 de ani a ajuns într-o stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, fiind victima unei agresiuni. Suferise un politraumatism prin agresiune cu un stop cardio-respirator resuscitat anterior. Din păcate, din pricina multiplelor leziuni, a traumelor severe, pacienta a decedat în cursul serii de ieri", a precizat dr. Ionuţ Băneşanu, medic UPU Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Fapta a şocat şi locuitorii din comună. "Era o femeie pe care o ştiu de când sunt că mereu venea la biserică, ajuta cât putea, era un om bun. Am înţeles că soţia preotului a descoperit-o. Pentru noi vestea a ceea ce s-a întâmplat a fost ca un şoc, chiar nu ne puteam închipui aşa ceva", spunea Cornel Hamza, primarul din Iveşti.
Ieri (n.r. marţi, 10 aprilie 2018) bărbatul a fost arestat 30 de zile pentru tentativă la omor calificat şi viol, dar miercuri dimineaţă, bătrâna a decedat aşa că se va schimba încadrarea faptei în omor calificat. Nicolae Irinoiu Negoiţă are 24 ani şi nu a fost eliberat de multă vreme din penitenciar. Are un cazier impresionant pentru furturi şi violări de domiciliu şi se afla în stare de recidivă post-executorie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu