Auchan în loc de Carrefour la Shopping City Galaţi? Recomandat

Luni, 21 Februarie 2022 12:26
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Francezii de la Auchan se pregătesc să lanseze o nouă ofertă de achiziţie pentru Carrefour în 2022. În acest sens, Auchan este în discuţii cu firme de „private equity” pentru a face echipă în cadrul ofertei, precizează Bloomberg News.
Auchan a reluat demersurile pentru o potenţială tranzacţie pentru Carrefour, după ce negocierile anterioare au eşuat în toamna anului trecut, au declarat persoane din cadrul companiei franceze. Auchan a purtat discuţii cu firme de „private equity”, inclusiv CVC Capital Partners, cu privire la o ofertă comună, potrivit acestor surse.
La momentul la care se va concretiza această achiziţie, francezii de la Auchan ar putea să-şi consolideze şi mai mult prezenţa pe pieţele europene, devenind un concurent direct pentru companii ca LIDL sau Kaufland.
Deşi oficialii celor două companii de retail nu sunt dispuse să facă declaraţii publice pe această temă, pregătirile sunt în toi. Angajaţii celor două companii deja se pregătesc pentru fuziune, inclusiv la nivel local.
Surse de încredere din Carrefour Galaţi ne-au dezvăluit în exclusivitate faptul că angajaţii au fost înştiinţaţi de schimbare, care va avea loc peste 2 ani, în 2024.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu