22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Autobuz izbit de mașină la Galați
Autobuz izbit de mașină la Galați

În cursul dimineţi, la ora 09:19, Poliţia Galaţi a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian, în apropierea parcului Rizer, a avut loc un eveniment rutier.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului, au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Rizer, dinspre Bulevardul George Coşbuc, a pătruns în intersecţia cu strada Traian, unde a intrat în impact cu un autobuz de transport public, condus de un bărbat, de 38 de ani. În acel moment, în autobuz nu se aflau călători.
În urma acestui eveniment rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 69 de ani, pasager pe bancheta dreapta faţă a autoturismului. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, pentru investigaţii medicale de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, la bărbatul de 68 ani, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul de 68 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Articole înrudite