30 SEPTEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CFR Călători cumpără panouri fotovoltaice pentru Revizia de Vagoane Galaţi
CFR Călători cumpără panouri fotovoltaice pentru Revizia de Vagoane Galaţi

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să instaleze panouri fotovoltaice la Revizia de Vagoane Galaţi.
În sistemul electronic de achiziţii publice a fost postat joi, 06 octombrie 2022, un anunţ de licitaţie, în procedură simplificată, ce are ca obiect „Achiziţie şi montaj Sistem panouri fotovoltaice pentru 100 KW”, lansat de Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA. Valoarea totală estimată a contractului este de 450.000 de lei, echivalentul a peste 90.000 de euro. Locul de executare a contractului este Revizia de Vagoane Galaţi.
SRTFC Galaţi are în subordine depouri de locomotive şi revizii de vagoane în care se efectuează activitatea de exploatare a locomotivelor şi a vagoanelor de călători. În cadrul Reviziei de Vagoane Galaţi se desfăşoară şi activităţi de confecţionare de tapiţerii şi perdele pentru vagoanele de călători, activităţi de spălare, uscare şi călcare a lenjeriilor de pat utilizate în dormitoarele personalului de tren şi a perdelelor din vagoanele de călători, activităţi de salubrizarea a vagoanelor, fiind dotată cu utilaje profesionale de capacitate mare cu un consum energetic mare.

Articole înrudite