25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cine va proiecta Spitalul Municipal de Urgență Galaţi şi pe câţi bani
Cine va proiecta Spitalul Municipal de Urgență Galaţi şi pe câţi bani

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost atribuit contractul pentru serviciile de proiectare (elaborare studiu de fezabilitate) în vederea construirii unui spital municipal de urgenţă. Valoarea contractului, cu o durată de 6 luni, este de 289.000 lei fără TVA, iar ofertantul câştigător este Arhidesign GS SRL.

Reamintim că Primăria municipiului Galaţi doreşte construirea unui spital cu 320 de paturi, cu diferite secţii, laboratoare şi ambulatoriu. Sunt supuse analizei două posibile amplasamente - în zona străzii Cetăţianu Ioan şi a străzii Traian, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Unde se va construi Spitalul Municipal de Urgenţă Galaţi".

"Gălăţenii trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate. Ne dorim construirea unui nou spital cu 320 de paturi, cu diferite secţii, laboratoare şi ambulatoriu. Avem în vedere două posibile amplasamente - în zona străzii Cetăţianu Ioan şi a străzii Traian. Un pas important a fost făcut pentru că s-a atribuit contractul pentru serviciile de proiectare (elaborare studiu de fezabilitate). Valoarea contractului, cu o durată de 6 luni, este de 289.000 lei fără TVA", a spus primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.


Articole înrudite