Clădire nouă pentru morga Spitalului de Urgenţă Galaţi Recomandat

Miercuri, 01 August 2018 15:21
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La scurt timp după ce preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi a semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Creşterea eficienţei energetice pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi”, iată că se mai pregăteşte încă un proiect dedicat celei mai mari unităţi spitaliceşti din regiunea de Sud-Est a României. În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean Galaţi, a fost aprobată rectificarea bugetară prin care s-au alocat fonduri pentru proiectarea unei clădiri în care va funcţiona morga Spitalului de Urgenţă Galaţi. Această iniţiativă este binevenită, binecunoscut fiind faptul că în prezent, morga se află la demisolul spitalului, într-un spaţiu neîncăpător şi impropriu.

”Rectificarea este pozitivă, în momentul de faţă, bugetul Consiliului Judeţean ajungând la aproape 110.000.000 euro, iar rectificarea are loc între articole bugetare. Am luat de unde nu am cheltuit şi am alocat acolo unde a fost nevoie, de exemplu pe zona de drumuri, aparatură pentru Spitalul Judeţean şi tot aşa mai departe. Bineînţeles, am aprobat organigramele, dar şi rectificarea bugetară pentru Spitalul Judeţean, pentru a putea începe proiectarea pentru construirea unei clădiri în care va funcţiona morga spitalului, dotată aşa cum trebuie, cu spaţiu frigorific şi laboratoare”, a declarat preşedintele CJ, Costel Fotea.

Reamintim că la Spitalul Judeţean Galaţi derulează, în prezent, următoarele proiecte: Creşterea eficienţei energetice pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, Parcare supraetajată, Extindere şi reamenajare a secţiei de Radioterapie a Spitalului Judeţean, Construcţia primului bloc ANL pentru angajaţii din sistemul sanitar gălăţean.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu