Clădirea Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza” intră în modernizare Recomandat

Luni, 05 Decembrie 2022 11:39
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a clădirii Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, după ce au fost obţinute fonduri europene în acest scop.
Principalele categorii de lucrări sunt: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea sistemelor de climatizare etc.
În urma licitaţiei publice, ofertant câştigător este Asocierea Davide Construct SRL - Arhitone SRL, iar valoarea contractului este de 4.915.199,99 lei fără TVA. Durata contractului este de 12 luni, din care 4 luni sunt pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţia lucrărilor.
Clădirea este situată pe strada Saturn nr. 26 şi a fost construită în anul 1963.
Proiectul pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Municipiul Galaţi este finanţat în cadrul POR 2014-2020 Axa prioritară 3 - Sprijinirea  tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu