17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Creşă nouă în Galați, la fostul centru de transfuzii din Ţiglina 1
Creşă nouă în Galați, la fostul centru de transfuzii din Ţiglina 1

Primăria municipiului Galaţi informează că o creşă nouă va funcţiona în clădirea fostului centru de transfuzii din cartierul Ţiglina 1.
Pentru clădirea aflată în prezent într-o stare avansată de degradare, Primăria municipiului Galaţi a demarat un proiect important care a fost aprobat şi va primi finanţare în cadrul PNRR. Este vorba despre proiectul „Renovare energetică – Reabilitare imobil strada Saturn nr. 6A – Creşă copii” pentru care s-a semnat contractul de finanţare în valoare de 3 milioane de lei.
Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice etc., potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite