25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Crimă înfiorătoare între frați, la Frumușița - UPDATE
Crimă înfiorătoare între frați, la Frumușița - UPDATE

UPDATE: Fratele criminal a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Infracţiunea e omor împotriva unui membru al familiei.

***

Crima a avut loc în casa unde locuiau doi fraţi, unul de 62 de ani (cel decedat) şi fratele său mijlociu, un bărbat de 50 de ani, principalul suspect. Cei doi fraţi locuiau în casa deţinută de fratele lor mai mic care era plecat în străinătate.
Vecinii spun că scandalurile şi beţiile se ţineau lanţ, ca şi bătăile, dar din octombie, când fratele mai mare a căzut la pat, situaţia s-a agravat.
Oamenii spun că era bătut şi neglijat de cel care ar fi trebuit să aibă grijă de el şi care acum este principalul suspect.
„A fost poliţia aseară, foarte multe maşini, şi mi-au pus şi mie întrebări, la poartă, despre ce ştiu. Unul dintre fraţi l-a omorât pe celălalt în casă. Spun oamenii că până la urmă el l-a omorât, l-a bătut, dar la ei este viaţa grea demult. La un moment dat prin octombrie a paralizat omul acesta care a murit. Fratele mijlociu ar fi trebuit să aibă grijă de el, dar ce grijă că se îmbăta şi nu îi dadea de mâncare. Nemâncat îl ţinea, şi el, cel mort, era la pampers de când a paralizat. Şi l-a bătut de a ieşit fum din el”, povesteşte Ileana Popa (foto jos ), o vecină a celor doi fraţi.
La 112, fratele care este suspectat de comiterea crimei a sunat şi a spus că şi-a găsit fratele mai mare mort în baie. Decesul a fost constatat de echipajul ambulanţei care a mai observat însă şi multiple semne de agresiune noi şi vechi, unele denotând o extremă cruzime.
„La faţa locului l-au găsit pe apelant care nu putea relata multe lucruri. Era incoerent, iar în baie, în cadă, era un bărbat de 62 de ani dezbrăcat complet de haine, cu multiple echimoze pe corp, faţă, torace, membre, unele mai vechi, altele mai noi. Era deja decedat. Având în vedere leziunile găsite, s-a anunţat poliţia pentru că exista suspiciunea de agresiune”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.
Deocamdată poliţiştii l-au ridicat pentru audieri pe fratele mijlociu, care este principalul suspect.
Dacă suspiciunea se confirmă, bărbatul va petrece chiar şi 20 de ani după gratii pentru comiterea infracţiunii de omor împotriva unui membru al familiei. *foto deschidere : casa în care s-a petrecut crima

  • Galerie Foto:

Articole înrudite