Demisie neaşteptată la CJ Galaţi: Unul dintre vicepreşedinţi a renunţat la funcţie Recomandat

Vineri, 22 Iulie 2022 22:21
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Elena Grosu, a renunţat la această funcţie deşi nu au existat semnale care să arate că ar exista această intenţie. Elena Grosu a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pe listele Partidului Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Galaţi şi i s-a atribuit un mandat pentru funcţia de consilier judeţean, iar în luna octombrie 2020, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi. În data de 18 iulie 2022, Elena Grosu a înaintat o cerere prin care a solicitat să se ia act de renunţarea la calitatea sa de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi din motive personale. 

În cadrul următoarei şedinţe ordinare, ce se va desfăşura joi, 28 iulie 2022, Consiliul Judeţean Galaţi va lua act de demisia Elenei Grosu şi va trebui să aleagă un nou vicepreşedinte.

Potrivit legii, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean se aleg prin vot secret, cu majoritate absolută.

Până acum ambii vicepreşedinţi ai CJ Galaţi erau din partea PSD. Rămâne de văzut cine şi din ce partid va fi propus şi dacă va întruni la vot majoritatea absolută.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu