22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dramă în cartierul IC Frimu: Un bărbat a căzut de la etajul 4 (UPDATE + FOTO)
Dramă în cartierul IC Frimu: Un bărbat a căzut de la etajul 4 (UPDATE + FOTO)

UPDATE: Bărbatul care s-a aruncat în gol era inginer navalist! S-a aruncat în gol de la fereastra dormitorului de la etajul 4 al unui bloc din Galaţi şi şi-a găsit sfârşitul pe ciment. Este vorba despre un inginer navalist în vârstă de 38 de ani întors nu de multă vreme din Olanda unde lucra şi unde urma să se întoarcă în aceste zile. Avea doi copii de 2 şi 5 ani. Era agitat în această dimineaţă. Soţia şi-ar fi dus chiar la părinţi copiii până a se calma el. Vecinii nu prea pot bănui ce s-a întâmplat. „El lucrează în străinătate, a fost plecat, vine la o lună, la două. În străinătate, l-au trimis cu serviciul că era inginer. Nu ştiu ce a fost în casa lor, numai ei ştiu cum şi ce fel s-a întâmplat, nu ştie nimeni decât soţia lui că a fost în casă cu el. Era un băiat bun, liniştit, nu aveai treabă cu el, nu se certau, nu făceau scandal pe scară, dar uite că s-a întâmplat necazul. S-a aruncat, că dacă ar fi căzut, cădea pe lângă copaci, aşa parcă s-a aruncat în bazin. Păcat...”, spune un vecin.

WhatsApp Image 2022 11 14 at 12.26.14

Echipajele de salvare nu au mai avut cu ce să îl ajute. „S-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj cu medicul de gardă şi a constatat că era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa, pacientul era decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi. Rămâne ca autopsia, inclusiv rezultatul testelor toxicologice să lămurească ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Știre inițială: Şoc, în această dimineaţă, pentru locuitorii din cartierul IC Frimu, dar şi pentru cei care treceau prin zona străzii Călugăreni. În jurul orei 07.00 un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, iar cei care au asistat la gestul omului au sunat panicaţi la 112. La faţa locului au venit în scurt timp echipaje de la Ambulaţă şi Poliţie, însă impactul cu solul i-a fost fatal omului care avea doar 38 ani şi era căsătorit. Se pare că bărbatul şi-a pus capăt zilelor, însă poliţiştii au deschis, conform legii, un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările. Ştire în curs de actualizare...


Articole înrudite