25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ewald Lienen se gândeşte la semifinala Cupei
Ewald Lienen se gândeşte la semifinala Cupei

Oţelul va avea un program foarte încărcat pe final de an. Săptămâna aceasta se anunţă una de foc, oţelarii având de susţinut dubla cu Steaua. Prima confruntare are loc diseară în Ghencea. Ambele echipe nu traversează o perioadă bună şi Cupa pare mai mult un calvar. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf ar putea să odihnească mai mulţi titulari, după ce s-a plâns de programul suprasolicitant din ultimul timp. De partea cealaltă, tehnicianul Ewald Lienen vrea să spargă gheaţa pe banca Oţelului. Cele două echipe se vor întâlni din nou duminică, de la ora 21.00, de data aceasta la Galaţi în campionat. 

Declaraţii:
Narcis Răducan - director general Oţelul Galaţi: „Noi am declarat încă de la început că ne interesează cupa, chiar dacă acest lucru prezintă riscuri în campionat, în condiţiile în care nu ai un lot numeros. Ştim foarte bine dorinţa suporterilor de a ne lupta până la capăt pentru acest trofeu pe care Oţelul nu l-a câştigat încă. Atât anul trecut când am ajuns până în semifinale, cât şi în acest an când suntem la un pas de semifinale, ne-am luptat cu toate puterile, chiar dacă  sorţii nu ne-au fost favorabili. Avem şansa a noastră şi mizez pe ambiţia băieţilor de a învinge Steaua.”
Ewald Lienen - antrenor Oţelul Galaţi: „În acest moment fiecare joc e important pentru noi, pentru că nu suntem mulţumiţi de evoluţia noastră. Primim prea multe goluri şi orice joc e o nouă şansă de lucra pentru a evita să mai facem astfel de greşeli în apărare. Principalul nostru obiectiv e să evităm să mai primim multe goluri. Al doilea obiectiv e să trecem de Steaua. Am rămas între ultimele opt echipe din România şi ar fi stupid să nu încercăm orice pentru a ajunge în semifinale”.


Articole înrudite