23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FAST MOOT 2024, la Tribunalul Galați (FOTO)
FAST MOOT 2024, la Tribunalul Galați (FOTO)

Baroul Galați, în colaborare cu Judecătoria Galați și Curtea de Apel Galați, organizează, în Palatul de Justiție, Conferința "FAST MOOT", în perioada 17 - 19 mai 2024.

"Proiectul "Fii avocat în școala ta!" continuă la Baroul Galați, adaptându-se permanent așteptărilor elevilor care își doresc să se familiarizeze cu noțiuni de educație juridică sau care sunt interesați de profesiile juridice în viitorul lor. (...) Echipa de avocați voluntari din Baroul Galați, coordonată de d-na av. Alice Comănescu, este pregătită pentru această nouă provocare, menită să aducă tinerii mai aproape de profesiile juridice", Decan, av. Cristian Săraru.

PROGRAM

În prima zi, vineri, a avut loc deschiderea oficială și procesul simulat susținut de avocații și judecătorii implicați în proiect.

Sâmbătă, în fiecare dintre cele 5 comitete ale conferinței organizate în câte o sală de judecată, s-au desfășurat sesiuni de lucru în cadrul cărora a fost prezentată speța aleasă în funcție de tema comitetului, fiecare delegat având posibilitatea de a-și expune punctul de vedere și de a-și alege rolul pe care dorește să îl joace în procesul simulat și, în final, s-au pregătit pledoariile pentru procesul simulat.

GALERIE FOTO, MAI JOS! 👇

Duminică se vor desfășura procesele simulate în fiecare comitet, la final oferindu-se diplome tuturor participanților și diverse premii celor mai reușite prestații.

❗️Mai multe detalii, pe pagina de Instagram a evenimentului, fast_moot 👈


Articole înrudite