16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Femei lovite pe trecere în zona Grădinii Botanice din Galaţi
Femei lovite pe trecere în zona Grădinii Botanice din Galaţi

La data de 31 octombrie 2023, la ora 07.49, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona Grădina Botanică, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Marea Unire, având direcţia de deplasare dinspre strada Cloşca spre strada Regiment 11 Siret, când a ajuns în zona Grădina Botanică, ar fi surprins şi accidentat două femei, cu vârstele de 48, respectiv 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu, din judeţul Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, aflat în acel loc.
Încercând să evite accidentarea celor două femei, bărbatul ar fi tras brusc de volanul autovehiculului care a lovit parapetul de protecţia aflat pe marginea străzii în direcţia sa de deplasare, după care s-a răsturnat pe carosabil.
Victimele au fost preluate şi transportate de echipaje de la ambulanţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.
Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite