23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Final de sezon cu înfrângere pentru Oțelul
Final de sezon cu înfrângere pentru Oțelul

Stadionul Oţelul a fost sold out duminică la orele prânzului la partida dintre Oţelul şi U Cluj, un prim baraj pentru Conference League. Băieţii lui Dorinel Munteanu au trecut repede peste pierderea Cupei României şi s-au aruncat în atac. Prima ocazie a apărut în min.3 când lovitura de cap expediată de Rusevic nu a nimerit cadrul porţii. Oţelul a făcut obişnuitul pressing în jumătatea adversă prin care i-a incomodat vizibil pe clujeni. În min.29 Teles a fost agăţat în suprafaţa de pedeapsă de portarul Gertmonas, dar Rusevic a ratat penaltiul. În prelungirile primei reprize, Pap l-a angajat perfect în careul advers pe Maciel care însă a fost blocat în extremis şi tabela a rămas imaculată. U Cluj s-a aşezat mai bine pe teren după pauză şi a încercat să fie periculoasă. În min.60 Adăscăliţei a făcut o cursă după o recuperare, dar Maciel nu a găsit soluţia optimă. Oarecum împotriva cursului jocului, oaspeţii şi-au arătat colţii şi au deschis scorul după un contraatac fulgerător finalizat de Anselmo în min.62. Peste doar patru minute, Adăscăliţei a irosit o bună oportunitate de gol. Roş-alb-albaştrii au riscat totul pe cartea atacului, o armă cu două tăişuri şi au fost taxaţi de acelaşi Anselmo, care a reuşit dubla în min.73. Oţelul a căutat cu disperare golul de onoare pentru minunaţii suporteri care au format „marea roşie”, dar nu l-au reuşit. Final de sezon pentru Oţelul, unul bun per ansamblu chiar dacă rămânem cu toţii cu regretul că trofeul Cupei României Betano a ajuns la Hunedoara şi nu la Galaţi. Scor final: SC Oţelul Galaţi - U Cluj Napoca 0-2 (0-0).

CASETA TEHNICĂ
SC Oţelul Galaţi - U Cluj Napoca 0-2 (0-0)
stadion Oţelul, spectatori: 11500
Au marcat: Anselmo (min.62, min.73)
Formaţii:
Oţelul Galaţi: Pap - Adăscăliţei (min.74 Rus), Yabre, Cisse (min.37 Zivulic), Silva - Cisotti, Lameira, Teles - Tănasă (min.61 Bodişteanu), Rusevic (min.61 Malle), Maciel (min.74 Gaitan)
Rezerve neutilizate: Stoian, Neagu, Jardan, Bordun, Ghiocel, Zhelev, Farcaş, Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu
U Cluj: Gertmonas - Oancea, Masoero, Da Silva, Chipciu - Silaghi (min.77 Chinteş), Simion, Bic (min.58 Rodrigues), V.Gheorghe (min.58 Anselmo) - Roguljic (min.77 Grobry), Nistor (min.90 Suciu)
Rezerve neutilizate: Gorcea - Mitrea, Techeres, Pănoiu
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
cartonaşe galbene: Teles, Yabre respectiv Gertmonas, Nistor
Arbitri: A: Marian Barbu (Făgăraş - Braşov), A1: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), A2: Stelian Slabu (Braşov), Arbitru VAR: Iulian Dima (Bucureşti - Bucureşti), Arbitru AVAR: Ovidiu Artene (Vaslui)


Articole înrudite