Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri va avea birou la Galaţi Recomandat

Vineri, 23 Septembrie 2022 10:10
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul birou va fi deschis în mai puţin de o lună, astfel că Galaţiul va deveni în cel mai scurt timp un centru regional în acest domeniu, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.
"Este o veste extrem de importantă pentru oamenii de afaceri gălăţeni şi nu numai, deoarece vor beneficia astfel de mult mai mult sprijin, vor face mai puţine drumuri la Bucureşti, iar comunicarea cu reprezentanţii fondului şi cu băncile va fi mult mai eficientă şi mai rapidă. De asemenea, dosarele vor fi analizate la Galaţi, iar implementarea programelor derulate de Fondul Naţional de Garantare se va face direct la nivel regional", a declarat Costel Fotea.
Totodată, Programul "IMM Invest Plus" a fost lansat oficial şi la Galaţi. "În plus, ca o nouă veste bună, astăzi (n.r. - joi, 22 septembrie 2022), a fost lansat oficial şi la Galaţi Programul «IMM Invest Plus», cu o valoare de 4 miliarde de euro, prin care microîntreprinderile şi firmele mici şi mijlocii au acces la împrumuturi bancare cu garanţii de stat şi dobânzi mici. Totul a fost prezentat în cadrul unei ample întâlniri cu mediul de afaceri gălăţean, la care au participat preşedintele Consiliului Naţional al IMM-urilor din România, Florin Jianu, directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Dumitru Nancă, şi preşedintele Federaţiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, Marian Filimon", a precizat Costel Fotea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu