14 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţean înjunghiat în trafic. Agresorul este căutat
Gălăţean înjunghiat în trafic. Agresorul este căutat

La data de 8 mai 2023, la ora 12:25, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Movilei cu Bulevardul George Coşbuc a avut loc o agresiune fizică între două persoane.
Imediat după sesizare, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi s-a format o echipă complexă de investigare, cercetare şi intervenţie la faţa locului, iar din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Secţiilor 1-5 Poliţie Galaţi, Biroul Rutier, Serviciul Criminalistic şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au stabilit faptul că în cursul zilei de luni, în jurul orei mai sus menţionate, doi bărbaţi, cu domiciliile în municipiul Galaţi, cu vârstele de 39, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic şi ar fi oprit în zona intersecţiei străzilor Movilei cu George Coşbuc, pentru a discuta. Facem precizarea că între cei doi există un grad de rudenie, aceştia fiind veri.
La scurt timp, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul, cu vârsta de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic pe interlocutorul său, folosindu-se şi de un cuţit. În urma agresiunii bărbatul de 39 de ani a suferit leziuni traumatice la nivelul membrului superior stâng şi s-a deplasat singur la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea.
Au fost identificate cele două autoturisme, iar la domiciliul bărbatului de 40 de ani a fost găsit şi obiectul susceptibil a fi fost folosit la agresiunea fizică.
În cauza de faţă a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi pentru depistarea bărbatului de 40 de ani, care se sustrage cercetărilor. Acesta a fost dat în consemn pe raza judeţului Galaţi, cât şi la frontiera de stat a României.


Articole înrudite