28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Câini înjunghiaţi din răzbunare (FOTO)
Galaţi: Câini înjunghiaţi din răzbunare (FOTO)

La data de 10 octombrie 2022, în jurul orei 13.00, Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti a fost sesizată de o femeie de 46 ani, din satul Folteşti, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că un consătean ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit celor doi câini ai săi, din rasa ciobănesc caucazian, în urma cărora unul dintre aceştia ar fi fost ucis.

La scurt timp după sesizare, poliţistii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-au deplasat la faţa locului şi, după ce au constat că cele sesizate se confirmă, au stabilit următoarele: "La data mai sus menţionată, în jurul orei 12.00, un bărbat de 39 ani, din satul Folteşti, în timp ce se afla în extravilanul localităţii de domiciliu, în apropierea unei stâni de oi, care aparţine reclamantei, ar fi înjunghiat cu un cuţit, având lungimea lamei de 14 cm, două exemplare metise ale rasei ciobănesc caucazian, acţiune în urma căreia unul dintre câini a fost ucis, iar celalalt a suferit o plagă înjunghiată în zona toracelui".

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de Ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept şi Rănirea cu intenţie a animalelor, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

În urma activitaţilor investigative efectuate de poliţişti, precum şi a probatoriului administrat în cauză, la data de 03 noiembrie 2022, bărbatul de 39 ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, unde s-a dispus luărea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de cel în cauză, pentru o perioadă de 60 de zile.

Se pare că cei doi câini i-ar fi rănit o oaie cu o zi înainte şi bărbatul a decis să îşi facă dreptate în acest fel. A chemat câinii la el, şi pentru că îl ştiau, aceştia au venit să se joace. Însă intenţiile bărbatului au fost macabre.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos! ATENŢIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL!


Articole înrudite