Percheziţii în Galaţi la patroni de balastiere (VIDEO) Recomandat

Joi, 03 Noiembrie 2022 11:35
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu inspectori antifraudă din cadrul A.N.A.F., pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară, la sediile şi punctele de lucru a două societăţi comerciale, din judeţul Galaţi, care au ca obiect de activitate extracţia şi comercializarea de agregate minerale.
În fapt, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunile de evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă.
Totodată, sunt desfăşurate activităţi şi pentru descoperirea de înscrisuri, bunuri şi sume de bani, provenite din activităţile ilegale ce interesează cauza, respectiv exploatarea agregatelor minerale, fără îndeplinirea condiţiilor impuse de cadrul normativ aflat în vigoare.
La activităţi participă şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi. VEZI VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu