”Piaţa ruşilor” din Micro 17 va intra într-o nouă etapă de modernizare Recomandat

Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Piaţa din Micro 17, cunoscută şi ca ”Piaţa ruşilor”, primeşte o nouă şansă să devină un loc modern şi accesabil pentru comercianţi, dar mai ales pentru gălăţenii care preferă să-şi facă cumpărăturile de la producători autohtoni. În acest sens, Administraţia Pieţelor Alimentare S.A. Galaţi a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - SICAP o licitaţie privind lucrări de ”Modernizare şi extindere spaţii comerciale Piaţa Micro 17 - rest de executat”.

În Piaţa din Micro 17 au început lucrări de modernizare încă din 2016, când licitaţia a fost câştigată de societatea Trans Pec S.A. cu valoarea de 2.180.000 de lei, însă firma nu a respectat graficul de lucrări, în prezent existând un proces pe rol între cele două părţi contractante deschis de Administraţia Pieţelor.

Licitaţia demarată în prezent are o valoare totală estimată de 2.670.912 de lei şi va fi suportată din bugetul propriu al societăţii. „Dacă nu întâmpinăm piedici în desfăşurarea licitaţiei, căci am înţeles că există o reală problemă cu licitaţiile deoarece nu se prezintă ofertanţi, preconizăm ca în luna martie 2020 să demareze lucrările. Am stablit ca termen de execuţie 12 luni, din care 10 luni pentru lucrări, pentru că ne dorim ca până la sfârşitul anului viitor să fie gata”, ne-a declarat directorul general al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare S.A. Galaţi, Viorica Sandu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu