Poliţist local gălăţean lovit puternic la cap într-o "canonadă" Recomandat

Luni, 09 Mai 2022 11:40
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o zonă rău famată a municipiului Galaţi a avut loc un scandal monstru. Poliţia Locală Galaţi a fost sesizată prin dispecerat cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, drept pentru care la faţa locului s-a deplasat o echipă formată din doi poliţişti locali. Ajunşi la faţa locului, aceşti au încercat să legitimeze trei persoane, însă indivizii au refuzat.

„A fost necesară intervenţia echipei în vederea conducerii şi identificării acestora la sediul Poliţiei Locale. În acel moment s-a declanşat de către locatarii blocului respectiv o «canonadă» în urma căreia au fost aruncate de la geamurile imobilului, de către ocupanţii acestuia, mai multe obiecte şi părţi de mobilier. Drept urmare un poliţist local a fost lovit la cap de un asemenea «proiectil» suferind mai multe leziuni majore ce au declanşat o hemoragie masivă”, a anunţat Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor „Meridian”.

Pentru că situaţia a degenerat, s-a cerut intervenţia unor echipe suplimentare, atât de la Poliţia Locală, cât şi a celor specializate ale Poliţiei Române, în vederea detensionarii situaţiei şi aşa s-a reuşit ca cele trei persoane să fie conduse la sediul Poliţiei Române în vederea efectuării cercetărilor necesare.

„Menţionăm că în urma informaţiilor obţinute până în prezent persoanele respective sunt în stare de libertate fără să se ia nicio măsură împotriva lor. În ceea ce priveşte situaţia colegului nostru de la Poliţia Locală Galaţi, acesta a fost supus mai multor proceduri şi analize (inclusiv tomografie) şi se află în continuare sub observaţie, deşi a fost externat. Ne exprimăm speranţa ca organele statului să îşi facă datoria în această situaţie, iar poliţistul local să beneficieze de tot sprijinul instituţiei şi al autorităţilor statului”, şi-a exprimat îngrijorarea  Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor „Meridian” cu privire la situaţia poliţistului local gălăţean.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în această dimineaţă s-a înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj, însă, până la ora publicării acestui articol, Poliţia Locală Galaţi nu ne-a furnizat niciun punct de vedere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu