Poliţişti atacaţi cu pietre la Lieşti. Agresorul a fost împuşcat Recomandat

Joi, 16 Mai 2019 12:42
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi unde probabil va fi supus şi unei intervenţii chirurgicale. "Pacientul prezenta o plagă împuşcată cu alice, din ce bănuim noi, în zona hemitoracelui stâng, cu lipsă de substanţă şi cu eviscerare de organ, stabil hemodinamic la momentul preluării, extrem de agitat. L-am preluat cu elicopterul şi l-am transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare şi, probabil, intervenţie chirurgicală. Starea lui este gravă, dar este stabil şi sperăm să supravieţuiască", a precizat dr. Emilia Gheorghevici, SMURD Galaţi.

17Liesti

Primarul din Lieşti crede că bărbatul ar putea avea probleme psihice. "Mi-au spus poliţiştii de la Secţia 3 Rurală Lieşti că au fost sesizaţi de vecini să intervină că el făcea scandal pe uliţă şi deranja ordinea şi liniştea publică. El a început să dea cu pietre, avea grămezi cu pietre în curte. Poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor. Când au venit mascaţii, el a fugit printr-o grădină vecină, l-a prins cineva, dar el a sărit cu o şurubelniţă la unul dintre poliţişti. El stătea la mama lui, nu are domiciliu în comună. El este pensionar, probabil, şi este venit la noi în comună. Spunea că este colonel în trupele NATO, deci vă daţi seama că, probabil, are sau avea probleme psihice", a spus Iulian Bot, primarul din Lieşti.

Procurorii Parchetului de lângă Judecătoria Lieşti au deschis dosar penal asupra faptei de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi uz de armă fără drept.

..................................................................................

În această dimineaţă, joi, 16 mai 2019, în jurul orei 09:00, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. La vederea poliţiştilor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Poliţiştii au executat focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.) Galaţi.

Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii S.A.S. cu o şurubelniţă.

Ca urmare, acesta a folosit armă de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, rănindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de luptătorii S.A.S.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu