18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a definitivat lista tuturor obiectivelor de investiţii din judeţul Galaţi finanţate prin Programul „Anghel Saligny” (LISTĂ)
S-a definitivat lista tuturor obiectivelor de investiţii din judeţul Galaţi finanţate prin Programul „Anghel Saligny” (LISTĂ)

În sfârşit s-a definitivat şi lista care cuprinde 67 obiective de investiţii din judeţul Galaţi finanţate prin Programul „Anghel Saligny”. Judeţul Galaţi a fost ultimul pentru care Ministerul Dezvoltării a publicat lista. În celelalte judeţe deja se desfăşoară procedurile de semnare a contractelor.

Lista obiectivelor de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată odată cu selectarea proiectelor care vor fi derulate în judeţul Galaţi, a anunţat ministrul Cseke Attila.

De alfel, săptămâna trecută, cotidianul Monitorul de Galaţi a adresat ministerului o solicitare prin care ceream clarificări şi răspunsuri cu privire la această listă, judeţul Galaţi fiind singurul din ţară pentru care nu s-au făcut publice niciun fel de liste cu proiecte depuse, respinse sau aprobate.

Astăzi (n.r. luni, 24 octombrie 2022), Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a remis redacţiei noastre un comunicat de presă prin care anunţă că această listă a fost finalizată şi că etapa de verificare a tuturor solicitărilor primite din întreaga ţară s-a încheiat, iar autorităţile beneficiare pot începe, în cel mai scurt timp, implementarea acestor investiţii care vizează reţelele de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor.

Conform criteriilor de selectare, în judeţul Galaţi au fost aprobate spre finanţare 67 obiective de investiţii, în valoare totală de 916.505.909,60 lei. LISTA COMPLETĂ poate fi vizualizată în documentul ataşat mai jos!


Articole înrudite