19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scandal şi maşini distruse la Mihail Kogălniceanu (FOTO)
Scandal şi maşini distruse la Mihail Kogălniceanu (FOTO)

Scandal în localitatea Mihail Kogălniceanu, unde un individ de 53 de ani, eliberat acum 3 luni din închisoare, unde stătuse pentru comiterea infracţiunii de distrugere, îşi terorizează iar vecinii.

Acum două nopţi a spart cu o furcă maşinile a doi vecini. Altă dată a înecat un câine şi acum câtăva vreme a ars nişte cauciucuri în drum. Oamenii l-au reclamat peste tot şi nu ştiu ce să mai facă de teamă, deoarece individul i-a şi ameninţat că le dă foc.
"La data de 13.08.2023, în jurul orei 21.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 53 ani, din com. Smârdan, a provocat distrugeri la două autoturisme ce se aflau parcate pe strada Principală, din satul Mihail Kogălniceanu. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care stabilit faptul că, în jurul orei 21.30, bărbatul ar fi distrus geamurile, stopurile şi anvelopele a două autoturisme ce se aflau parcate pe strada Principală din satul Mihail Kogălniceau. Iniţial, persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost găsită la faţa locului, dar a fost depistată în scurt timp şi internată la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna din mun. Galaţi. Prejudiciul urmează a se stabili ulterior. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere", potrivit IPJ Galaţi.
Acum, bărbatul este reţinut pentru audieri. Precizăm că bărbatul, căruia i-ar cam plăcea băutura, în altă ocazie a spart şi nişte geamuri la case prin sat, un motiv întemeiat pentru localnici să se teamă. *FOTO, mai jos!


Articole înrudite