Se pregăteşte exproprierea a peste 800 de imobile din 5 localităţi din judeţul Galaţi Recomandat

Vineri, 24 Iulie 2020 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat, pe 17 iulie 2020, licitaţia privind atribuirea contractului de servicii pentru achizitia serviciilor de întocmire documentaţii cadastrale şi rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică "Varianta de ocolire Galaţi". Valoarea totală estimată este situată între 960.792 şi 1.441.188 lei.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 31 august 2020, iar data limită pentru evaluarea financiară a ofertelor este stabilită pentru 23 noiembrie 2020.

Coridorul de expropriere a fost stabilit prin studiul de fezabilitate (varianta finală aprobată în anul 2015), fiind identificate un număr estimativ de 800 de imobile de pe raza localităţilor Braniştea, Şendreni, Smârdan, Vânători şi municipiul Galaţi. Pentru aceste imobile vor fi întocmite documentaţii cadastrale şi rapoarte de evaluare în vederea exproprierilor necesare realizării obiectivului de utilitate publică "Varianta de ocolire Galaţi".

Cât va costa şi pe unde va trece Centura Mare a Galaţiului puteţi citi în articolul „Pe unde va trece Drumul Mare de Centură al Galaţiului care va costa 1,2 miliarde lei“.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu