02 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Soarta Apaterm, discutată azi la Primărie
Soarta Apaterm, discutată azi la Primărie

Soarta societăţii locale de furnizare a agentului termic primar va fi pusă pe tapet azi la Primăria Galaţi, aşa cum a solicitat în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local anterioare consilierul local PP-DD Victor Malinovici.
„Am cerut acest lucru şi văd că domnul primar a fost receptiv şi sper ca la şedinţă să nu venim doar noi, consilierii locali, ci şi reprezentanţi ai conducerii Apaterm care să ne poată da explicaţii pertinente legate de problemele existente în cadrul societăţii. Nu mai vreau să ajungem în situaţia să tăiem ţevi pentru a blinda scări de bloc şi să nu ne mai întâlnim la toamnă cu situaţia să îngheţe oraşul. Pe mine, ca persoană, mă interesează să găsim o soluţie practică prin care Galaţiul să poată fi încălzit în cea mai mare parte a lui. Nu vreau să mai văd că gălăţeanul nu primeşte căldură după ce a fost batjocorit, i s-a luat locul de muncă, nu i se dă posibilitatea să câştige niciun venit”, a mai spus consilierul local Malinovici. Acesta susţine că o soluţie pentru rezolvarea problemei încălzirii ar putea fi centralele de apartament, care se aplică în unele oraşe, în opinia acestuia putându-se cheltui sume mai mici pe diferite manifestări şi petreceri iar o parte din bani să fie utilizaţi pentru achiziţionarea în rate, de către locatari, a centralelor.
„Poate se va putea acorda un credit pe care oamenii să îl ramburseze. Desigur că nu la toată lumea odată, se poate începe cu anumite zone, în urma unei analize efectuate de către specialişti”, ne-a declarat Victor Malinovici.

Articole înrudite