28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Taximetriştii protestează 3 zile la Galaţi
Taximetriştii protestează 3 zile la Galaţi

De mâine, sute de taximetrişti din Galaţi vor protesta timp de 3 zile pentru eliminarea transportului alternativ!

"Am primit aviz favorabil pentru protest din partea Primăriei municipiului Galaţi, pentru zilele de 19, 20 şi 21 septembrie 2023, începând cu ora 11.00, pentru trei ore, pe tema «ABROGARE OUG 49/2019 şi a legii 204/2019» privind TRANSPORTUL ALTERNATIV din România. Această manifestare este în spirit de solidaritate cu protestul la nivel naţional şi anume «PROTESTUL PE 4 ROŢI - ELIMINARE TRANSPORT ALTERNATIV».

! Vor participa aproximativ 200 de taximetrişti gălăţeni, cu taxiurile lor, după cum urmează:
- Între orele 10.00 şi 11.00 va fi adunarea pe platoul vis-a-vis de Universitatea Danubius (Auchan).
- La ora 11.00 plecarea de la Universitatea Danubius pe traseul: Bulevardul Galaţi - Strada Oţelarilor - dreapta pe strada Stadionului - stânga pe Bulevardul Dunărea continuând pe Bulevardul Marea Unire (faleza superioară) - stânga pe strada Regiment 11 Siret - dreapta pe strada Brăilei - sediu ARR - stânga pe strada Traian - dreapta pe strada Basarabiei - dreapta pe strada Mihai Bravu - stânga pe strada Gării - stânga pe strada Maramureşului prin faţa Gării - stânga şi apoi dreapta în parcarea vis-a-vis de Gară. În parcare vom lăsa maşinile şi vom merge pe jos în dreapta pe strada Gării - stânga pe strada Domnească până în faţa Prefecturii unde vom avea o manifestaţie de aproximativ o jumătate de oră cu scopul de a ne fi transmise cererile către Guvernului României. Sfârşitul protestului.

Pe parcursul celor trei ore, manifestaţia se va desfăşura paşnic şi cu respectarea regulilor de circulaţie, a semafoarelor şi a indicatoarelor rutiere. Viteza de deplasare a coloanei va fi de aproximativ 5-10 km/oră", anunţă Dublea Marian-Decebal, reprezentant şi organizator al Grupului Taximetriştilor din Galaţi şi transportator autorizat în regim de taxi.


Articole înrudite