25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE: A fost reținut șoferul turc care a provocat accidentul de la Traian
UPDATE: A fost reținut șoferul turc care a provocat accidentul de la Traian

Umut Emre (foto 👆) este șoferul turc, care, băut şi cu permisul suspendat, a provocat tragedia de la Traian, Braniștea. Astăzi a fost reținut.

"Șoferul nu a dat declarații, a fost însoțit de avocat, nu a dat declarații până acum în fața organelor de urmărire penală. Șoferul, persoană care este de asemenea inculpată în prezentul dosar, a condus în mod haotic, la un moment dat, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat într-o curbă cu o viteză mult prea mare, ceea ce l-a forțat să intre pe contrasens, intrând pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu autovehiculul ce se deplasa regulamentar din direcția cealaltă și s-a produs accidentul. A fost reținut și va fi prezentat instanței pentru a se lua măsurile legale", procuror Cătălin Constantinescu Mărunțel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

UPDATE: Față de cetățeanul străin, în vârstă de 29 de ani, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Ei sunt soții din Galați din accidentul de la Traian.

❗️Reamintim că în urma teribilului accident, o femeie de numai 40 de ani şi-a pierdut viaţa, soţul, se pare, a fost rănit grav şi mai multe persoane, între care şi un copil, au ajuns la spital. Mai multe detalii + imagini, în articolul "VIDEO: Accident mortal, cu trei maşini implicate, în localitatea Traian, după pod".


Articole înrudite