25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu rupe tăcerea despre conflictul cu conducerea Oțelului: "Tot acest circ..."
Dorinel Munteanu rupe tăcerea despre conflictul cu conducerea Oțelului: "Tot acest circ..."

Liniştea dinaintea furtunii... Oţelul va juca duminică, 18 februarie, pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 20.00, cu Dinamo Bucureşti, în cea de-a 26-a etapă a Superligii.

La conferinţa de presă premergătoare meciului, managerul tehnic Dorinel Munteanu şi-a expus un punct de vedere despre conflictul care a dus la demisia preşedintelui Robert George Florea.

Îi asigur pe toţi gălăţenii că vestiarul este liniştit. Tot acest circ a început din luna decembrie nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să spun despre domnul fost preşedinte, pentru că din ce a spus dânsul nici un sfert nu era adevărat. Într-adevăr a fost o discuţie bărbătească între mine şi cei doi, dar probabil că dânsul venind din alt domeniu nu s-a acomodat în fotbal, pentru că în fotbal mai sunt şi momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost, într-adevăr, când au cerut documentele. Cum ar veni să mutăm contabilitatea la dânşii în birou, ceea ce nu mi s-a părut normal după o lună jumate de când au venit ei. Nici bine nu s-au aşezat pe scaun şi au cerut nişte lucruri pe care le vom preda numai organelor competente.

Contabilitatea nu fuge de la stadion, este acolo, putea să meargă să citească liniştit orice dosar, domnul preşedinte, domnul secretar sub nici o formă pentru că face parte dintr-o grupare politică, iar conform statutului nu ai voie să faci parte din conducere sau din administraţie. De aceea am spus că alegerile nu au fost bine intenţionate, cel puţin prin această alegere a domnului secretar. Chiar el a apelat să aducem toate contractele jucătorilor să le studieze dânsul, în ce calitate nu pot să-mi dau seama.

Aceste persoane cu care au am avut puţine discuţii sunt o parte dintre contestatarii mei probabil. Pentru că imaginea oraşului Galaţi şi sufletul suporterilor este echipa. Eu cred că aşa trebuie să ne gândim. Să punem pe primul loc echipa. Vorbesc asta strict din prisma domnului fost preşedinte. Dânsul pe data de 4 ianuarie mi-a promis un lucru şi nu s-a ţinut de cuvânt. Sub nici o formă eu şi mai ales soţia mea care a fost, de câţiva oameni a fost agresată, dacă pot să spun, pe toate reţelele de socializare. Nimeni nu ştie ce rol a avut soţia mea, cu mine împreună, de când am preluat această echipă să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem în lumina reflectoarelor, în Superligă. Aceasta discuţie va mai continua cu siguranţă, dar am vrut să nu vorbesc foarte mult înaintea acestui joc. Am foarte multe de spus, cum probabil şi dânşii au foarte multe de spus, dar asta eu zic să le continuăm după ce se termină campionatul”, a declarat Dorinel Munteanu.


Articole înrudite