VIDEO: Apartament în flăcări, la Galaţi. Două persoane au murit Recomandat

Duminică, 15 Noiembrie 2020 08:33
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Mihai Petrini a luat foc duminică dimineaţă. 25 de persoane au fost evacuate de către pompieri.

Potrivit datelor furnizate de către purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, lt. col Eugen Chiriţă, pompierii au scos din apartament o femeie de 60 de ani cu intoxicaţie cu fum, a fost scoasă în stop cardio-respirator, dar din păcate, după zeci de minute de resuscitare, a decedat.

Pompierii au mai descoperit apoi trupul carbonizat al unui bărbat tot în acel apartament. Este vorba de concubinul femeii decedate, în vârstă de 48 de ani.

Alte trei victime intoxicate cu fum au primit primul ajutor, dar fără probleme deosebite de sănătate şi nu au fost internate în spital. Se pare că incendiul a pornit din dormitor. Cauza probabilă a producerii incendiului este foc deschis, cel mai probabil de la o lumânare.

S-au deplasat 2 autospeciale de stins incendii, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD tip B2. Un singur apartament a fost afectat de flăcări, dar fumul s-a extins în tot blocul. În acelaşi bloc, acum circa un an, a avut loc o explozie, dar la etajul trei.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu