Joi, 27 Ianuarie 2022 13:03

Ce strategii există pentru Sizzling Hot? Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Păcănelele sunt cele mai populare jocuri de cazino la nivel mondial. Adrenalina, efectele vizuale și câștigurile impresionante au dus păcănelele în topul preferințelor jucătorilor. Au existat de-a lungul timpului multe sloturi care au făcut senzație în întreaga lume, dar câteva dintre acestea au rămas și acum în top și sunt jucate în orice cazino.

Printre cele mai populare sloturi se numără cele de la Novomatic care au ajuns să aibă milioane de fani în întreaga lume. Book of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot sunt de departe cele mai populare păcănele de la Novomatic și mulți jucători au înregistrat câștiguri imense la aceste sloturi. Cu siguranță ai așteptat măcăr o dată să prinzi cinci simboluri 7 sau să prinzi un câștig mare la Sizzling Hot 77777. O să îți prezint câteva strategii de joc pentru a îți mări șansele de câștig la Sizzling Hot.

Sizzling Hot este un slot clasic care are ca tematică fructele. Acesta este format din 5 linii și 5 coloane. Simbourile slotului sunt cireșele, prunele, lămâile, portocalele, strugurii, pepenii, simbolurile 7 și stelele. Cel mai mare câștig este oferit de cinci 7 pe o linie câștigătoare. Atunci când ai prins cinci simboluri 7 pe o linie câștigătoare, să te aștepți la un câștig imens. O linie de 7 plătește 1000x miza totală.

Mituri pe internet

Există multe mituri pe internet prin care unii spun că poți păcăli jocul și poți obține câștigul maxim. Acest lucru este doar un mit. Nu există nicio metodă prin care poți păcăli slotul. Singurele variante sunt folosirea unor strategii pentru a putea mări șansele de câștig.

Înainte de a juca Sizzling Hot, trebuie să stabilești ce bancă ai pentru a seta o miză care să îți permită să plasezi cel puțin 50 de învârtiri. De exemplu, dacă vrei să testezi jocul cu 50 RON, miza optimă pentru a profita la maxim de distracția oferită de slot și pentru a avea șanse de obține câștiguri este de 1 RON. În acest fel ai 50 șanse de a prinde combinații care plătesc.

Alternarea mizelor

Una dintre metode presupune alternarea mizelor. După ce ai setat miza pe care vrei să începi să joci, la fiecare 10 rotiri necâștigătoare, plasează un pariu mai mare pe o rotire, apoi revin-o la miza inițială. Este o metodă logică. Dacă în 10 rotiri nu ai obținut niciun câștig, șansele pentru a obține un câștig pe a 11a rotire sunt destul de mari, iar dacă o prinzi pe o miză mai mare este benefic pentru portofelul tău. De asemenea, o altă metodă des folosită este dublajul. Funcția de dublaj trebuie folosită cu simț de răspundere. Este indicat să nu dublezi un câștig de mai mult de două ori. În acest fel poți crește numărul de credite rapid. Dacă, în schimb, nu te vei opri la două dublaje pe un singur câștig, șansele vor scădea, chiar dacă tentația este mare. Poți, de asemenea, să combini aceste două metode calculat, iar în acest fel șansele tale de câștig se vor mări la cel mai apreciat joc de păcănele.

Lasă un comentariu