A început Marele Târg de vinuri roze de la Auchan Recomandat

Joi, 05 Mai 2022 10:58
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din ce în ce mai popular în preferinţele românilor pe tot parcursul anului, sortimentul roze a devenit vedeta raionului de vinuri. În perioada 4 - 17 mai 2022, hipermarketurile Auchan România găzduiesc Marele Târg de vinuri roze, iar cunoscătorii de vinuri, dar şi amatorii de băuturi atent selecţionate, se pot bucura de o selecţie rafinată de 150 de sortimente, provenind de la 16 crame româneşti şi 4 crame din Republica Moldova.
Pentru ediţia de anul acesta, Auchan a pregătit o ofertă bogată, cu o mulţime de noutăţi, 50% dintre sortimentele roze fiind prezente pentru prima dată în oferta retailer-ului. Clienţii se pot delecta cu gustul vinului roze - liniştit şi spumant - din toate regiunile viticole ale ţării, precum Banat, Crişana, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia sau Transilvania, dar şi de specialităţi din Republica Moldova.
Printre cramele româneşti din cadrul târgului se numără Bucium, Budureasca, Oprişor, Recaş, Vinarte, Domeniul Bogdan, Segarcea, Aurelia Vişinescu, Silvania, Tohani, Sarica Niculiţel, Domeniile Sâmbureşti sau Vînju Mare, în timp ce din Republica Moldova iubitorii de vin roze vor găsi produse de la crame de renume precum Castel Mimi, Domeniile Davidescu, Fautor şi Purcari.
Potrivit companiei, vinul roze a devenit din ce în ce mai căutat pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul estival. Auchan România îşi propune să răspundă preferinţelor clienţilor săi şi va diversifica constant gama de vinuri roze disponibilă la raft, punând accent pe producţiile româneşti, se arată într-un comunicat al Auchan.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu