Agendă încărcată pentru gălăţeni în acest weekend. Lista evenimentelor din oraş! Recomandat

Vineri, 12 August 2022 11:43
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi informează că în aceste zile sunt programate o serie de evenimente, între care Festivalul „MERINDE ŞI CULTURĂ URBANĂ” ce împleteşte armonios muzica live, arta stradală şi gastronomia. Evenimentul se desfăşoară în perioada 12 – 15 august, pe Faleza Inferioară a Dunării. Astfel, timp de patru zile, vizitatorii vor avea parte de demonstraţii culinare, show-uri gastronomice live, momente artistice şi reprezentaţii de artă stradală.
Sâmbătă, 13 august, de la ora 11.00, în zona „Spicu” cei mici se vor întâlni cu Mickey şi Minnie Mouse, în cadrul acţiunilor Urban is fun 2, derulate de Asociaţia Dodoroni.
Tot în acest weekend, Caravana TIFF Unlimited ajunge la Galaţi. Astfel, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sâmbătă de la ora 21.00 va fi cine-concert special „The Lodger”, iar duminică de la aceeaşi oră va fi avanpremiera comediei spaniole „Competiţia oficială”.
Pentru că luni este sărbătoare, Plaja Dunărea va fi deschisă, iar ziua de mentenanţă pentru săptămâna viitoare va fi marţi.
De asemenea, în zilele de 14 şi 15 august 2022 vor avea loc pe Faleza Dunării o serie de acţiuni cu ocazia Zilei Marinei. Este vorba despre paradă navală, ceremonii militare şi religioase, lansarea crucii de flori, expoziţii, animaţie stradală cu statui vivante, ateliere, jocuri marinăreşti şi întreceri, muzică şi dans, spectacol cu jonglerii cu foc, show de lasere şi lumini.

Articole similare: Galaţi: Trafic închis şi trasee deviate de Ziua Marinei 2022 (HARTĂ)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu