Ambasadorul Franţei a vizitat Colegiul Naţional Al. I. Cuza Recomandat

Miercuri, 31 Martie 2021 21:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Excelenţa Sa, doamna Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze şi-a propus vizitarea tuturor celor 23 de licee bilingve din ţară. Galaţiul se mândreşte cu două licee bilingve francofone premiate de statul francez cu distincţia LabelFrancEducation pentru excelenţa în educaţie: Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza şi Colegiul Economic Virgil Madgearu. Deşi licee surori pe linia acţiunilor francofone, structura lor este diferită: primul este liceu teoretic, al doilea, liceu tehnologic.

Miercuri, 31 martie 2021, Excelenţa Sa a vizitat Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza şi s-a întâlnit cu elevii din clasele de bilingv franceză, cu profesorii de limba franceză, dar şi cu profesori de discipline non lingvistice. Vizita s-a desfăşurat cu respectarea tuturor normelor privind prevenirea infecţiei cu noul coronavirus.

”Întâlnirea a fost gândită ca o masă rotundă în care s-au trecut în revistă istoricul liceului, activităţile derulate în cadrul dispozitivului bilingv, stagiile elevilor în Franţa, schimburile de experienţă, calităţile excepţionale ale elevilor noştri şi dorinţa continuă de perfecţionare a echipei pedagogice. Suntem încântaţi şi onoraţi de vizita Excelenţei Sale”, ne-a declara profesor Iulia Chirnoagă, directorul Colegiului Naţional Alexandru Ioan Cuza. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu