×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 330

Au venit bursele pentru elevi

 
Vineri, 15 Noiembrie 2013 02:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Elevii ale căror dosare au fost eligibile pentru programul "Banii de liceu" vor intra în posesia banilor. "Banii sunt în visteria inspectoratului şi în câteva zile copiii vor primii ajutorul financiar", spune inspectorul şcolar general, Laura Marin. 2.860 de elevi vor încasa drepturile financiare aferente lunilor septembrie-octombrie. Valoarea bursei este de 180 de lei lunar. Momentan încă doi elevi care au depus contestaţie pentru acceptarea dosarului aşteaptă un răspuns favorabil.
Elevii vor primi ajutor financiar şi din partea autorităţilor locale sub forma burselor sociale, de merit şi de performanţă.
"Reprezentanţii Consiliului Local ne-au cerut o situaţie a elevilor care se încadrează pentru intrarea în posesie a burselor puse la dispoziţie de autorităţile locale şi urmează să se ia o decizie în acest sens printr-o hotărâre comună în consiliu", mai spune Laura Marin. Numărul elevilor posibil-bursieri comunicat de Inspectoratul Şcolar Judeţean este de 28 burse de performanţă, 340 burse de studiu, 670 burse de ajutor social şi 450  burse de merit.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu