Bibliotecarii donează sânge! Recomandat

Luni, 05 Aprilie 2021 15:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" răspunde apelului lansat de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi prin care atrage atenţia asupra scăderii numărului de donatori şi necesităţii de donare de sânge.

"Ne-am mobilizat din nou, iar vineri, 02 aprilie 2021, primii bibliotecari au mers la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi pentru a dona sânge şi plasmă (una dintre colege, care a trecut cu bine peste COVID, a ales să doneze plasmă pentru pacienţii diagnosticaţi cu noul coronavirus, care se află în stare gravă). Campania de donare de sânge a Bibliotecii Judeţene «V.A. Urechia» va continua şi în zilele următoare. Îi îndemnăm pe gălăţeni să meargă în număr cât mai mare pentru a dona sânge. Mulţi dintre semenii noştri au mare nevoie de ajutor, iar un astfel de gest poate face diferenţa între viaţă şi moarte“, transmit reprezentanții Bibliotecii.

Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" şi Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi au încheiat, încă de anul trecut, un protocol pe perioadă nedeterminată, prin care şi-au propus promovarea şi implementarea unor activităţi şi proiecte cu caracter de informare, comunicare şi educare în vederea promovării donării de sânge şi produse din sânge.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu