18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cel puţin acest lucru reiese din conţinutul afişelor care au fost lipite de către Apatem la scările multor blocuri din oraş, pe care s-a precizat faptul că în primele zile ale lunii viitoare vor fi demarate probele la rece ale instalaţiei de încălzire. În timp ce Apaterm se pregăteşte, cel puţin teoretic, să asigure căldură în această iarnă locuitorilor Galaţiului, conducerea actuală a Electrocentrale nu mai este dispusă să accepte situaţia cu care se confruntă furnizorul local de agent termic primar.
„Vineri mi-am exprimat telefonic intenţia, în discuţia pe care am avut-o cu domnul ministru al Energiei, să părăsesc conducerea societăţii. Lucrurile nu mai pot continua aşa, iar anumite lucruri au o limită”, ne-a declarat Tudor Petre, care este încă directorul Electrocentrale.
Þinând cont de punctul de vedere al lui Tudor Petre, care consideră că Electrocentrale ar trebui să fie cea care asigură furnizarea agentului termic primar, rămâne de văzut ce decizie va fi luată la nivel de minister şi nu numai în ceea ce priveşte noul director al societăţii. Tudor Petre ne-a declarat că poartă discuţii cu cei de la Romgaz pentru semnarea unui nou contract de furnizare a gazelor naturale, în timp ce nu se poate spune care este punctul de vedere al celor de la Apaterm, reprezentanţii conducerii acestei societăţi neputând fi contactaţi telefonic pentru un punct de vedere legat de anumite probleme cu care se confruntă această unitate.


Articole înrudite