05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Centrul Medical Irina din Galaţi preluat în proporţie de 76% de MedLife
Centrul Medical Irina din Galaţi preluat în proporţie de 76% de MedLife

MedLife a anunţat semnarea achiziţiei pentru preluarea pachetului majoritar în proporţie de 76% al companiei Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucător independent de pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Galaţi.
Compania va fi integrată sub reţeaua „Sfânta Maria”, parte a Grupului MedLife, brand medical ce se adresează în special pacienţilor care accesează servicii în regim CAS.
Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat în 1999, având peste 22 de ani de experienţă pe piaţa serviciilor medicale private. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei.
„Această nouă tranzacţie înseamnă un pas important pentru consolidarea reţelei la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al «Sfânta Maria» pe zona Brăila-Galaţi. În plus, grupul deţine un laborator la Brăila, iar achiziţia acestui nou business aduce cu sine oportunitatea de a creşte organic, prin deschiderea în locaţie a unei clinici, având echipa de specialişti a Centrului Medical Irina din Galaţi şi ţinând cont de faptul că spaţiul închiriat în prezent ne permite acest lucru”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife Group.
Brandul medical „Sfânta Maria” a fost lansat de MedLife în urmă cu 5 ani. Aceasta operează pe piaţa serviciilor medicale cu peste 60 de unităţi medicale proprii: 12 clinici, în Bucureşti, Bacău, Măgurele şi Sibiu, 10 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacău, Craiova şi Sibiu, precum şi peste 40 de puncte de recoltare.


Articole înrudite