Cum arată parcul de la Parfumul Teilor după modernizare (FOTO) Recomandat

Vineri, 02 Aprilie 2021 12:47
Publicat în Comunitate

Modernizarea parcului situat pe strada Domnească, nr. 66, din zona Parfumul Teilor, a fost finalizată, anunţă Primăria municipiului Galaţi.

„Aşa cum am promis, acest parc emblematic de pe strada Domnească a fost transformat radical. Au fost amenajate spaţiile verzi ce dispun de o reţea automatizată de irigaţii, s-au făcut plantări, au fost amenjate aleile pietonale prin reconfigurarea acestora cu dale, a fost refăcută reţeaua de iluminat ambiental, s-a înlocuit mobilierului urban, iar monumentul de for public a fost pus în valoare. Şi nu ne oprim aici: ne dorim să modernizăm într-o etapă viitoare strada Domnească, de la Biserica Greacă până la intersecţia cu strada Gării”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor a avut o valoare de 530.234,25 de lei cu TVA, fiind derulat de asocierea firmelor SC Perfecta Impex SRL, SC Rovis Lider SRL şi SC Arhideskvision SRL. Parcul, în care este amplasat Monumentul comemorativ al Răscoalei de la 1907, face parte din ansamblul urban Strada Domnească, mai precizează sursa citată.

Vezi cum arată parcul după lucrările de modernizare, în Galeria de imagini de mai jos! ↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu