27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Curs de Cyber Security la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
Curs de Cyber Security la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează programul postuniversitar de formare şi dezvoltareprofesională continuă PROCEDURI ŞI INSTRUMENTE DE SECURITATE A SISTEMELOR INFORMATICE.
Durata cursului este de 120 ore, la un cost de 1.000 lei/persoană. Pot urma cursul absolvenţi ai învăţământului superior acreditat, ciclul I de studii universitare de licenţă (indiferent de domeniul absolvit). Data începerii cursului este 3 aprilie 2023.
Tematică: Introducere în securitate cibernetică; Securitatea cibernetică a sistemelor informatice şi a dispozitivelor mobile; Securitatea cibernetică a infrastructurilor critice; Modalităţi de prevenţie în spaţiul virtual; Managementul incidentelor de securitate cibernetică; Analiza malware; IT Forensics; Tipuri de ameninţări cyber; Data Mining; „training cyber”, cu utilizare platforme consacrate; Auditul de securitate cibernetică.
Actele necesare la înscriere/dosarul personal obligatoriu la data înscrierii: copia Diplomei de Licenţă certificată „conform cu originalul”; copia Certificatului de naştere; copia Certificatului de căsătorie (în cazul schimbării numelui); copie BI/CI şi originalele pentru confruntare.
Înscrierile se fac la sediul D.F.C.T.T. din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, str. Domnească nr. 47,  sau electronic la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Contractele se pot încheia pentru solicitanţi, persoane juridice sau fizice.
La finalizarea cursurilor se eliberează certificate de atestare a competenţelor profesionale însoţite de suplimente descriptive.
Cursurile se vor desfăşura în spaţiile de învăţământ aferente Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.


Articole înrudite