Cursul "Părinţi Salvatori" ajunge în Galaţi Recomandat

Marți, 16 Martie 2021 15:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia pentru Educaţie şi Caritate vine în sprijinul gălăţenilor prin programul ”Părinţi Salvatori”.
Acest program a fost înfiinţat ca urmare a dramei familiei Vlaşin, prin pierderea fiului lor Luca, în urma unui banal înec cu mâncare. Pe 23 septembrie 2015, în casa familiei Vlaşin a avut loc tragedia - băieţelul familiei, în vârstă de 2 ani şi jumătate, s-a înecat cu mâncare.
De atunci, la familia Vlaşin apelează în mod constant familii ale căror copilaşi au probleme grave de sănătate. Operaţii şi terapii de recuperare în România, Italia, Germania, Spania, SUA, Ucraina, dar şi procurarea de medicamente rare sau scumpe, fac de asemenea parte din activitatea curentă a Asociaţiei pentru Educaţie şi Caritate, asociaţie care gestionează toate proiectele #ParintiSalvatori.
În paralel au demarat şi un program de cursuri de prim-ajutor, resuscitare şi dezobstrucţie de căi respiratorii. Cursul Părinţi Salvatori ajunge şi în Galaţi, în weekendul 19-21 martie, de la ora 10.00 şi de la ora 17.00, cu respectarea tuturor regulilor specifice acestei perioade.
Pentru a putea înscrieri, se va trimite mesaj prin Whatsapp la numărul 0749-93.66.88 cu numele + ziua + ora + localitatea (ex. Popa Vasile, vineri, 19 martie, ora 10.00, Galaţi).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu