27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cursul "Părinţi Salvatori" ajunge în Galaţi
Cursul "Părinţi Salvatori" ajunge în Galaţi

Asociaţia pentru Educaţie şi Caritate vine în sprijinul gălăţenilor prin programul ”Părinţi Salvatori”.
Acest program a fost înfiinţat ca urmare a dramei familiei Vlaşin, prin pierderea fiului lor Luca, în urma unui banal înec cu mâncare. Pe 23 septembrie 2015, în casa familiei Vlaşin a avut loc tragedia - băieţelul familiei, în vârstă de 2 ani şi jumătate, s-a înecat cu mâncare.
De atunci, la familia Vlaşin apelează în mod constant familii ale căror copilaşi au probleme grave de sănătate. Operaţii şi terapii de recuperare în România, Italia, Germania, Spania, SUA, Ucraina, dar şi procurarea de medicamente rare sau scumpe, fac de asemenea parte din activitatea curentă a Asociaţiei pentru Educaţie şi Caritate, asociaţie care gestionează toate proiectele #ParintiSalvatori.
În paralel au demarat şi un program de cursuri de prim-ajutor, resuscitare şi dezobstrucţie de căi respiratorii. Cursul Părinţi Salvatori ajunge şi în Galaţi, în weekendul 19-21 martie, de la ora 10.00 şi de la ora 17.00, cu respectarea tuturor regulilor specifice acestei perioade.
Pentru a putea înscrieri, se va trimite mesaj prin Whatsapp la numărul 0749-93.66.88 cu numele + ziua + ora + localitatea (ex. Popa Vasile, vineri, 19 martie, ora 10.00, Galaţi).


Articole înrudite