11 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Daruri pentru persoanele fără adăpost de la Centrul Medico-Social Pechea din partea Arhiepiscopiei
Daruri pentru persoanele fără adăpost de la Centrul Medico-Social Pechea din partea Arhiepiscopiei

Luni, 27 decembrie 2021, de Sfântul Ştefan, a fost desfăşurată o activitate misionară şi social-filantropică pentru persoanele fără de adăpost asistate în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea, precum şi pentru personalul care se ocupă de îngrijirea acestora, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos.
Activitatea de ajutorare de la această unitate medico-socială a fost precedată de oferirea de iconiţe, felicitări, calendare şi alte daruri copiilor şi credincioşilor prezenţi la Sfânta Liturghie în Biserica "Sf. M. Mc Pantelimon" din curtea acestei instituţii de asistenţă socială. După ce darurile au fost pregătite de cei implicaţi în organizarea şi desfăşurarea acestei activităţi, acestea au fost transportate şi dăruite reprezentanţilor instituţiei beneficiare din localitatea Pechea.
Ajutoarele oferite au constat în materiale pentru curăţenieşi produse de igienă personală, în valoare de 5.000 lei. De asemenea, cei 85 de asistaţi, mulţi dintre ei cu probleme de sănătate şi cu deficienţe fizice, au primit cu acest prilej şi o masă caldă festivă, precizează Arhiepiscopia.

Articole înrudite