27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Eleganță și prestanță pe două roți - SkirtBike Galați, ediția a V-a (FOTO)
Eleganță și prestanță pe două roți - SkirtBike Galați, ediția a V-a (FOTO)

Duminică, 29 august 2021, platoul din fața Sălii Polivalente a devenit neîncăpător, într-o aglomerație de roți, fuste colorate, flori, toate purtate de doamne și domnișoare împreună cu suporterii lor.
Este a V-a ediție a unui eveniment deja tradițional, care arată independența feminității contemporane - SkirtBike sau Femeile într-o cursă pe biciclete, cucerind străzile orașului. Asociația Bike Works a pus la cale această demonstrație de culoare și eleganță, tematica acestei ediții de vacanță fiind „Hawaii”. Organizatorii au propus „promovarea mersulului pe bicicletă într-un stil lejer și colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate”.
Numărul participantelor a fost incredibil, pe fișele de înregistrare erau înscrise cel puțin 130. Doamnele, domnișoarele, copiii și tinerii participanți, împreună cu bicicliștii din asociație, au format o coloană care s-a întins pe strada Brăilei, de la Inelul de Rocadă până aproape de Mazepa 1.
Roțile au spintecat aerul, plutind la vale, cu entuziasmul tinereții și curajul de a arăta o atitudine modernă. Coloana, ordonată și dinamică, a mers apoi pe strada Domnească spre Grădina Publică, unde erau pregătite festivitățile de premiere, tombola și fericirea unei curse împreună cu o mulțime de pasionați ai sportului și optimismului. VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!


Articole înrudite