19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: Târg de joburi şi stagii de practică la UDJG
FOTO: Târg de joburi şi stagii de practică la UDJG

Holul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a fost marţi, 07 noiembrie 2023, neîncăpător pentru studenţii care au venit să vadă ce oferte de angajare, internshipuri şi stagii de practică au cele peste 40 de firme, companii şi instituţii publice şi private, din regiune prezente la eveniment. Tinerii au avut posibilitatea de a discuta direct cu angajatorii şi de a se informa cu privire la joburile pe care le-ar putea obţine încă de pe băncile facultăţii sau după absolvire.
„Mulţumim antreprenorilor, structurilor private şi de stat care au răspuns invitaţiei noastre, doresc să urez succes absolvenţilor şi studenţilor în găsirea unui loc de muncă. Nu în ultimul rând, mulţumesc echipei care s-a ocupat de organizarea acestei activităţi şi care, de la un an la altul, căpătând experienţă, a făcut ca lucrurile să se desfăşoare mai bine”, a declarat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul UDJG.
„Felicit Universitatea pentru organizarea acestei a doua ediţii a târgului, important atât pentru antreprenori, cât şi pentru absolvenţi, în decurs de un an. Asta înseamnă respect, interes din partea tuturor pentru ca tinerii să-şi găsească un job acasă şi să-şi utilizeze cunoştinţele dobândite în folosul comunităţii. Nici măcar atunci când organizează Ministerul Muncii un astfel de eveniment, nu sunt atât de mulţi antreprenori şi tineri prezenţi, ceea ce înseamnă că şi antreprenorii au încredere în UDJG”, a precizat, la deschidere, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
„Salutăm rolul de liant pe care UDJG îl are între pregătirea studenţilor şi plasarea lor la locul potrivit, în cadrul companiilor regionale, care caută forţă de muncă”, a explicat şi Ciprian Manea, reprezentantul Instituţiei Prefectului Judeţului Galaţi.
Conducerea universităţii a pregătit pentru acest eveniment şi o tombolă cu premii pentru participanţi.
Târgul de joburi şi stagii de practică pentru studenţi şi absolvenţi este organizat prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră - UDJG şi s-a desfăşurat în holul central al Universităţii în intervalul 10.00 - 16.00. FOTO, mai jos!


Articole înrudite