23 FEBRUARIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Ample lucrări de renovare la Grădiniţa „Ioan Neniţescu” cu bani din PNRR
Galaţi: Ample lucrări de renovare la Grădiniţa „Ioan Neniţescu” cu bani din PNRR

Primăria municipiului Galaţi informează că Grădiniţa „Ioan Neniţescu” va beneficia de ample lucrări de renovare în cadrul unui proiect cu fonduri prin PNRR, iar contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor a fost lansat în licitaţie publică.
Prin proiect sunt prevăzute în principal lucrări de consolidare şi de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare, reabilitarea/modernizarea instalaţiilor de iluminat, modernizarea sistemelor tehnice, lucrări pentru echiparea cu staţii de încărcare pentru maşini electrice etc.
Intervenţiile de creştere a eficienţei energetice vor conduce la reducerea consumului de energie şi a emisiilor de CO2 cu aproximativ 84%.
Pentru proiectul „Consolidare Grădiniţa cu Program Normal ,,Ioan Neniţescu’’ s-a obţinut finanţare prin PNRR de aproximativ 1,5 milioane lei.
Contractul lansat în licitaţie publică are o valoare estimată de circa 2,5 milioane de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 26 mai 2023, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.
"PENTRU COPII: Modernizăm Grădiniţa „Ioan Neniţescu”! Copiii care trec pragul acestei grădiniţe vor avea parte de toate condiţiile moderne. Mă refer la ample lucrări de consolidare şi de reabilitare termică a clădirii pe care le vom derula în cadrul unui proiect cu fonduri prin PNRR. Mai mult, intervenţiile vor conduce la reducerea consumului de energie şi a emisiilor de CO2 cu aproximativ 84%. Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor a fost lansat în licitaţie publică şi are o valoare estimată de circa 2,5 milioane de lei. Aşteptăm ofertele până pe 26 mai 2023", spune edilul Ionuţ Pucheanu.


Articole înrudite