26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţiul a trecut în etapa a doua a competiţiei DESTINAŢIA ANULUI 2022
Galaţiul a trecut în etapa a doua a competiţiei DESTINAŢIA ANULUI 2022

A doua ediţie a competiţiei Destinaţia Anului, prezentată de Prima TV şi susţinută de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi de Alianţa Pentru Turism, îşi alege destinaţiile finaliste, iar numărul nominalizărilor publicului este cel mai important factor, potrivit unui comunicat al Prima TV.

Destinaţiile din regiunea Transilvaniei (incluzând Banatul, Crişana şi Maramureşul) au atras nu mai puţin de 54% din totalul de nominalizări, ceea ce confirmă încă odată puterea acestui brand. Destinaţiile din sudul ţării (Muntenia, Oltenia şi Dobrogea) au primit 27% din total, iar cele din Moldova şi Bucovina 18%.

Cei peste 21 de mii de români care au nominalizat destinaţia lor preferată pe www.destinatiaanului.ro au adus în atenţia publicului peste 150 de locuri minunate. Dintre acestea, 22 au întrunit fiecare peste 100 de nominalizări. În ordine alfabetică:
1. Alba Iulia
2. Braşov
3. Brezoi
4. Bucureşti
5. Buziaş
6. Cluj-Napoca
7. Cund
8. Dărmăneşti
9. Galaţi
10. Hunedoara
11. Iaşi
12. Oradea
13. Săvârşin
14. Sfântu Gheorghe - Delta Dunării
15. Sibiu
16. Sovata
17. Suceava
18. Târgovişte
19. Timişoara
20. Topliţa
21. Valea Doftanei
22. Vama Buzăului

"Intrăm în etapa a doua a proiectului, cea de verificare a eligibilităţii, în paralel cu deliberările juriului pe baza aplicaţiilor înscrise de destinaţiile care au adunat peste 100 de nominalizări. Numărul nominalizărilor va conta pentru 2/3 din scor, iar opinia juriului va conta pentru  1/3 din scor. Câştigătoarele fiecărei regiuni vor fi anunţate pe 27 aprilie", se arată în comunicatul citat. *sursa foto: Nica George

Articole similare: Doar 2 zile de vot pentru a alege Galaţiul DESTINAŢIA ANULUI 2022


Articole înrudite